Korte VerhalenVisionair

Het virus van de koning

Featured Image

Het virus van de koning

King of Boys wow lachen lachen shock GIF

In een land niet zo heel ver hier vandaan, woonde eens een koning die zich stierlijk verveelde.
Hij had alle geld van de wereld, dus als water. En hij kon doen waar hij zin in had en hij was inmiddels 45 en had eigenlijk alles wel gedaan waar hij zin in had!
En als die koning ergens geen zin in had, was het wel zich vervelen.
Zodoende ging hij gekke dingen bedenken.
Bv in zijn prachtige gouden vijver liet hij zeepsop gooien.
Hij liet zijn kasteel opknappen om het daarna weer op te knappen, om het terug te zetten in oude staat. Hij zei dat  hij geld gaf aan een goed doel, maar dat deed hij dan helemaal niet.
De mensen vonden hem steeds minder aardig en hoopten nogal vaak dat hij zou uitglijden op de paleistrappen om zo zijn nek te breken oid.

Maar dat gebeurde niet natuurlijk.
Zo werden er wat lakeien omgekocht om die koning dan maar pootje te haken op de trap, maar de koning had er een neus voor en wist altijd direct als er wat vreemds gaande was, en het gevolg was dat de lakei de dood vond onderaan de trap en niemand die wist hoe dat kwam natuurlijk.
Hierna begon de koning allerlei mensen tegen elkaar op te zetten in zijn landje, dat was grappig zeg!
Hij maakte een website online waar al zijn landgenoten en dus onderdanen zich moesten aanmelden zodat hij al die mensen kon laten volgen en afluisteren, wat had hij een pret, geweldig!
Hierna ging de koning in gesprek met zijn ministers en verzon hij de meest vreemde dingen.

Ik zal maar niet vertellen wat hij allemaal verzon, want afijn we weten ervan zeg maar.

Op een dag verzon de koning een virus.
Niemand kon dat virus natuurlijk zien. Dus dat was een meevaller want iedereen geloofde het zomaar.
De griep was plotsklaps verdwenen en in de plaats daarvan was er dan dat nieuwe gevaarlijke virus.
De koning maakte foto’s en video’s van onderdanen die zg dood neervielen dankzij het virus, maar hij had gewoon wat gif in hun drinken gedaan. Nou appeltje eitje hoor! FF wachten en hoplaaaaa daar viel er weer eentje dood neder.
Nou het land was in rep en roer.
De koning lag in een deuk! Roflol en over the copter and floor verhaal.
Je weet zelluf.
EIGENLIJK GING HET VERHAAL TE VER…
Over de hele wereld raakte men overstuur. Elke dag in het nieuws, elk uur, en dat 3 jaar lang… mensen werden gestoorder dan gestoord. Kinderen idem en dat allemaal dankzij een koning die zich verveelde. Maar nu dus niet meer.
De koning verzon het ene na het andere, en het virus ach niemand kon het aantonen dat het bestond. Iedereen had enorm veel respect voor deze leugenkoning, want hij had maar mooi ontdekt.
Uiteindelijk toen men er achterkwam dat alles geen enkele basis had en een leugen was, werd de koning afgezet en opgesloten in een kelder in zijn eigen paleis.
Nu was dat echt geen leuke kelder!
De mensen kregen allen therapie, en het nieuws ging alleen nog maar over leuke dingen. Mondkapjes werden zwaar verboden! Je mocht ze niet eens meer in huis hebben!
Kreeg je daar weer een boete voor, kun je nagaan!
De kinderen kregen kindertherapie en moesten leren omgaan met uitdrukkingen op het gezicht van mensen, want dat hadden zij nog nooit geleerd. Ze waren enorm dom natuurlijk want ze snapten echt niets! Nu dat kost wat. Al met al was dat geintje van de koning een enorme strop voor de maatschappij. Drie jaar zat alles op slot. Mocht niemand naar buiten, terwijl er niet eens een virus was. Moest men daags wel 10 x de handen wassen, alles voor niets, en de mondkapjes veroorzaakten allerlei nare ziektes aan de longen…dat ging ook flink wat geld kosten in de maatschappij, dus de zorgkosten vlogen de lucht weer in en dat allemaal door een gekke verveelde koning met zijn leugens en een onzichtbaar virus.
Het was net de kleren van de keizer!
Maar dan heel anders.
Gelukkig kwam er een leuke koning die verstandig was, met een hele leuke koningin.
Dus kwam alles toch nog goed.

Lees dit ook eens:  Eeuwige jeugd recept

©AngelWings

Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de hosting van de website te ondersteunen