Korte Verhalen

Zo doe je dat dus!

Featured Image

Zo doe je dat dus!
Ze was een stoot van een meid!

Alle mannen keken wel 3 x achterom als zij langs liep. Bloedmooi dus, prachtige lange glanzende gitzwarte haren, mooie zwoele ogen, en een mondje om te zoenen. Benen waarbij een man enkel nog maar kon denken aan ‘ertussenkruipen’, liggen en de rest, en een stel borsten gelijk een romig marmeren beeld, blank als lelies, lagen ze daar verborgen in een schattig blousje, net een tipje van de sluier oplichtend van de beloften die daar onder verborgen lagen. Cheryl was een knap ding, en dat wist haar vriendje ook. Jaloers was hij zeer zeker, bezitterig eerder. Tjonge als ze toch iets te lang stond te praten met een man, al was het de postbode of de man die een pakketje kwam brengen, dan was het huis te klein! Het liefst sloeg hij haar dan bont en blauw. Dat was ook normaal in zijn eigen cultuur, hier natuurlijk niet maar goed, wat kon hem dat nu schelen? Dus Cheryl was het een keertje zat en maakte de relatie uit. Althans dat was wel de bedoeling, maar het vriendje Raban, wilde er niet aan geloven. Dat kon niet waar zijn. Dus hij bleef maar komen, aanbellen, bellen, achterna lopen, mailen, msn hacken, het maakte hem allemaal niets uit maar hij moest en zou haar terug krijgen. Uiteraard is dat nooit de manier om de liefde terug te winnen, want eenmaal verschoten had je het altijd mis. Maar hij kon het niet verkroppen. “Je hebt een ander”! Brieste hij woedend. Nee, dat had ze niet. “Oh, nou dan ben je zeker lesbisch geworden”. Schreeuwde hij. Het kon toch niet dat ze het uitgemaakt had door hem zelf? Hij was toch goed voor haar geweest? Had hij niet elke week de vuilnisbak bij de weg gezet? Had hij niet dat ene lampje dat toen kapot was, gemaakt voor haar? Had hij niet vorig jaar een laminaat vloer voor haar gelegd? Het ondankbare wezen, de vuile hoer! Hoe durfde ze hem te verlaten.

Nee het zat hem niet lekker. En natuurlijk kwam de dag dat zij een ander had, nou nou, laaiend was hij. Met de auto reed hij tientallen malen voor het huis langs, toeterend en wel. Hij belde haar plat die dagen, sprak het nieuwe vriendje aan, dat hij nog sex had met zijn nieuwe vriendin, en ook dat ze met vele andere mannen het bed deelde. Hij maakte haar zo zwart hij maar kon. Raban genoot, het werd bijna spannend. Hij moest en zou haar terug krijgen, hij bedreigde haar, zo vaak hij maar kon. Op internet maakte hij datingpagina’s aan, waar hij haar foto’s op zette. En Cheryl ten einde raad, ging naar de politie, maar deze waren veels te druk met koffie drinken en naar mooie verhalen luisteren van exen die stalken dus, die hielpen ook al geen handje. Cheryl kon geen kant meer op, zo leek het althans. Haar nieuwe vriend ging op de vuist met de ex, maar kwam zelf een nacht in de cel te zitten en die arme Raban kon met zijn mooie verhalen, zichzelf zielig neerzetten, dus kreeg Cheryl’s vriend ook nog eens een proces verbaal, zo gaat dat nml in ons land tegenwoordig.

Lees dit ook eens:  Kerst in 2030

Inmiddels had Raban al 500 email adressen aangemaakt en elke keer als Cheryl zijn mail blokte, kwam er wel weer een mail binnen van een andere account van hem.

Radeloos was ze inmiddels. Op van de zenuwen en van zijn talloze dreigementen.

Zijn smsjes gooide ze inmiddels weg, want elke keer als ze een ander nr had, verkreeg hij dit wel weer op slimme wijze via via door. Inmiddels twee jaren verder, kwam Cheryl in contact met een oudere vrouw. De vrouw was een oude bekende van een kennis van haar, en de vrouw was van oorsprong zigeunerin. Eindelijk was er hoop, misschien?

Cheryl kwam die dag opgelucht thuis. Zo dat was geregeld. De oude vrouw wilde wel iets persoonlijks van Raban hebben, nu dat was geen enkel probleem.

De eerste stap was al gezet nml. En veel last zou ze niet van hem hebben als ze eenmaal klaar was met hem.

Voor het eerst in 2 jaar mailde ze hem terug, waarbij ze hem uitnodigde om langs te komen. Natuurlijk stond hij stipt op tijd op de stoep bij Cheryl. Opvoeding had hij niet genoten uiteraard, want een bosje bloemen kon er niet eens vanaf. Maar goed het zij hem vergeven.

Hij mocht plaatsnemen op de bank, en Cheryl toonde hem enkele foto’s die ze gemaakt had van een vakantie dat jaar. Zo, en hoe is het ermee vroeg ze poeslief.

Eh ja goed, grijnsde hij. Heel goed, vooral nu ik weer bij je ben schatje. Hij sloeg haar eens op de lekkere billen. Cheryl had een minischaartje in haar hand en dook ineens op zijn haardos, oh je hebt iets in je haar, wacht even. Ze knipte snel een klein stukje haar eraf, en stak dit snel in haar zak. Oh het is niets, een blaadje, zei ze en ze liep naar de keuken toe. Maakte wat koffie en gaf hem een bak.

Hij greep haar beet en wilde meer natuurlijk, Cheryl deed even mee met hem. Ze ritste zijn broek los en haalde een slap geval eruit. Wat moet dit voorstellen vroeg ze.

Verbaast keek hij haar aan, eh? Ik snap het niet, ik heb wel zin hoor in jou. Nou dat merk ik zeg, mopperde Cheryl. Raban wist niet hoe hij het had van schaamte, zijn penis had hem nog nooit in de steek gelaten nml. Wat dit nu was?

Cheryl glimlachte geheimzinnig. Raban, je moet nu weggaan, en als je zo doorgaat met mij lastig vallen en bedreigen, dan werkt hij nooit meer. Ze wees naar zijn geslachtsdeel dat werkeloos nog uit zijn broek hing. Ik ben bij een heks geweest.

Een hele goede heks. Dus…ERUIT NU!

Raban schrok zich lam, een heks. Ja in zijn land geloofden ze daar nog in, oh hemeltje, voor altijd impotent dat wilde hij niet.

Hij trok zijn broek dicht en rende het huis uit.

Het heeft 5 jaar geduurd voor Raban weer wat kon uitvreten, maar bij Cheryl kwam hij nooit meer in de buurt. Hij zou niet durven zelfs.

AngelWings

Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline