Korte Verhalen

De cursisten van ‘’The Secret’’

Featured Image

De cursisten van ‘’The Secret’’, taaiden langzaam af, scharrelend langs het tafeltje van de Teacher, bleven sommigen nog even staan napraten en liepen anderen al snel richting uitgang, waarschijnlijk om thuis het geleerde in de praktijk te brengen.

Wie wilde dat nu niet, zelf beslissen wat er ging gebeuren in het leven, niet geleefd worden, maar zelf leven, zelf beslissen en geen lot dit keer dat besliste voor jou of foute gedachten. Eureka! Dat was dus het geheim van vele rijke mensen en filosofen geweest.

Carlijn een stevige mollige dame, met knalrode lange haren en rode lippenstift op, stapte op haar scootertje met haar volle bips en gaf gas om weg te rijden, onderwijl diep nadenkend over het geleerde. Nu de praktijk nog. En wat dat moest worden wist zij al jaren.

Onknap was zij geenzins, integendeel, ze straalde enorme erotiek uit met haar wulpse lichaam, dat als ze uit de badkamer kwam, zachtjes deinde onder de handdoek, blubber de blubber, en ze was zo weergaloos zacht, zo alleen een vrouw zijn kan.

En toch ondanks vele aanbidders kon Carlijn er niet één behouden. Alle mannen waren stapelgek op haar pronte borsten, gelijk een boegbeeld, stevig, maar ook zo blubberig zacht, dat een man er graag in wilde verdrinken.

Haar billen waren zo glad als een marmeren beeld in Florence, en haar huid glanste en rook naar zoete honing. Dat kon ook niet anders met al die heerlijke oostere olieen die zij in huis had.

Maar na enkele heftige hoogstandjes, het liefst nog op kama sutra niveau, zo Carlijn geleerd had, en de zaligste Geisha massages, die zij ook weer geleerd had tijdens een vakantie in Japan. Kon zij geen enkele man aan zich binden en zat zij dagelijks alleen te koekeloeren in haar gezellige oosters ingerichte etage 3 hoog.

Ze had er genoeg van, ze had allerlei leuke spirituele curussen gevolgt en wist veel over kaartleggen, en wicca, en reiki etc, maar ditmaal had zij een cursus “The secret”, die haar eindelijk zou brengen wat zij wenste!

Namelijk de man van haar leven. LOSLATEN was het toverwoordje geweest zei de Teacher!

Dat ging zij nu ook doen, loslaten, en thuisgekomen gooide ze haar opgestoken rode haren los en ging even later halfnaakt in yoga houding zitten om te mediteren, onderwijl klonken er kabbelende waterige geluidjes uit haar installatie en ze zuchte eens diep.

Haar handen voor haar borsten gevouwen, het was nogal een omtrek, maar het lukte.

Met een glimlach om haar lieve blozende gelaat zat zij daar, te dromen over de man die voor altijd bij haar zou zijn.

Want dat was wat zij wenste, in gedachten schreef zij een bestelling op papier, waarbij ze aan gaf dat ze een man wenste, die bij haar bleef voor altijd.

En weer in gedachten stopte zij het papier in een enveloppe en zond deze de cosmos in, op weg naar de Goddelijke wereld, die hierop zou antwoorden in de zin van symbolen e.d.

Jawel ze had het allemaal goed begrepen.

Zo, nu was het afwachten. Wachten op boodschappen die zij van het universum zou ontvangen. Vol goede moed stak Carlijn wierookjes aan in haar etage, luisterde ze naar new age muziek, gaf zij een flinke portie reiki aan haar hartchakra, zodat deze flink open zou staan voor eventuele ontvangsten. Op een dag kwam er een pizzakoerier aan haar deur, ze had een quatro stattione besteld. Voordat hij kwam, had zij een vreemd gevoel gehad, een gevoel alsof er iets te gebeuren stond, snel pakte ze haar pendel en inderdaad, de pendel wiebelde heftig in de richting van JA, en hij zou dus komen. Die avond, zou hij komen de man van haar dromen.

En met enkele zwoele blikken richting de pizzakoerier, kon Carlijn eindelijk weer haar kunstjes vertonen, en had zij een zalig uurtje met hem in haar grote satijnen bed, waaromheen allerlei spiegels de liefdesbeelden toonden voor wie het wilde zien.

Nu had Carlijn geen geweldig mooi lijf, dat wist zij ook wel, maar omdat ze wist dat ze veel van zichzelf moest houden, deed zij dat dan ook maar gewoon, en zodoende hielden mannen ook van haar. Het zelfvertrouwen waarmee zij zich bewoog in bed, inclusief wiebelende zachte blubberige dingen aan haar lijf, het deed er niet zo toe.

En Carlijn wist dit ook, dankzij een cursus spiritueel zelfvertrouwen.

Gelukzalig liet zij de pizzakoerier verzadigd uit, natuurlijk hoefde ze niet te betalen voor haar pizza, en ze zag hoe hij wankelend de trap af ging na de heftige beurt die zij hem had gegeven ipv andersom.

Een ander verwennen had een goed effect op haar karma nml. En je wist maar nooit wat dat opleverde in een volgend leven, misschien wel hele mooi voetjes, of een slanker lijf..?

Nee, Carlijn glimlachte eens naar haar spiegelbeeld, ze kuste in de lucht, naar haar rode gezicht, vol liefdesblossom op de volle wangetjes. ‘Ik hou van jou’, riep ze uit, en giegelend liep ze de woonkamer weer in, en schikte kussentjes her en der, en ruimde wat op, in haar blote wulpse niksie. Zou hij haar nog terug bellen? Het was wel een lekker ding, dacht Carlijn.

Maar hij belde niet terug, wel de baas van de pizzeria, of ze met hem ook eens een avondje wilde weggeven voor niets. Boos gooide Carlijn de hoorn op de haak. Waren ze nou helemaal van de zotte geworden!!! Ze ging maar snel weer mediteren, over de man in haar leven, een blijvende man die van haar zou houden. En nooit meer weg zou gaan.

Lees dit ook eens:  Koffie…!

Voorlopig bestelde Carlijn geen pizza meer, dat was zeker.

Ze bestelde een chinese maaltijd, en ze moest werkelijk toegeven, een chinees was best te doen. Wat een lief mannetje dat was voor haar. Niets mis mee hoor.

Maar ook hij wilde meer en meer van dattum, en zij zocht toch liefde?

Hallo Secret,… mopperde Carlijn in haar flatje, ik wil liefde, een man en liefde.

Wat ging er toch fout elke keer? En tijdens de meditatie zag zij weer het beschreven papier, dat ze ging verzenden naar de Goddelijke wereld, om nu toch eindelijk die man te verdienen, en graag zo snel mogelijk hoor, voegde ze er in gedachten nog aan toe.

En weg vloog het briefje richting de hemel, in gedachten keek ze het briefje na, dat in de wolken verdween.

Hierna kwam ze uit haar meditatie en nam een warme douche en masseerde haar goddelijke zachte blubberige lichaam in met oosterse olieën.

De volgende dagen werd ze vaak gebeld door de chinees en door de pizzeria, allemaal mannen met zeer exotische namen, die zij niet kende, wilden een date met haar.

En Carlijn dacht, waarom ook niet? Misschien zat hij ertussen? Je wist het maar nooit, the secret werkte dus toch wel alleen, nog niet helemaal zoals zij wenste.

Er volgde een heftige seksuele maand, waarbij Carlijn zelfs enige romige kilo’s verloor. En het misstond haar niet, integendeel. Ze leerde veel mannen kennen, van de een kwam er een ander en van die ander weer eentje.

Ondertussen begon ze zelf ook wel door te krijgen dat ze gratis hoer aan het spelen was en dat was nu ook weer niet de bedoeling. Dus het was of er geld voor vragen of gewoon stoppen met die hele bubs kerels die om haar lichaam stonden te kwijlen.

Carlijn wilde nog wel wat kilootjes kwijt, dus kwam ze aan met het vragen van een kleine financiele bijdrage. Waarom ook niet zeg!

Ze was een moderne meid en geld vragen, voor bewezen diensten, daar was toch niets mis mee? Drie jaar later, stapte Carlijn uit een limousine, om haar romige hals een bontje, en rond haar middel een strak gegespte glittergordel. Haar boezem puilde uit hun voegen, aan de hand een miniriempje met een schattige kleine chihuahua, en haar voeten waren geregen in prachtige zwarte laklaarsjes met een glimmertje her en der.

Haar haren waren dermate vervangen door prachtige stukken echt -made in china- haar, extensions van de beste kwaliteit. Haar diamanten oorbelletjes glinsterden in haar mooie vrouwelijke oortjes. Om haar mond lag een gelukkige glimlach, wie had dat nu kunnen denken dat zij haar Teacher zou tegenkomen die dag?

Met open mond staarde hij naar haar. Wow, riep hij uit, ontsteld, WOW!

Wat is er met jou gebeurd? Nou dankzij jou, giegelde Carlijn, ben ik nu een dure callgirl geworden. Ik wilde liefde, de man van mijn leven, een man die altijd bij mij bleef, maar dankzij jou cursus, heb ik nu elke dag mannen om mij heen. Dankzij alle spirituele cursussen, kama sutra en de geisha massage cursussen ben ik nu volleerd courtisane.

Haar teacher keek verdrietig naar haar, eh ik, heb iets gewenst met The Secret mompelde hij zachtjes.

Wat dan? Vroeg Carlijn, en glimlachend straalde ze haar witte neptandjes richting hem, zijn hart stond bijna stil in zijn borstkas. Ze was zo mooi, zo stralend, nu nog mooier dan toen.

Ze benam hem letterlijk de adem.

Oh ik wenste mij een vrouw toe als jij. Ik was behoorlijk verliefd op jou, zei hij verlegen, met blozende wangen. Oh zei ze. OH?

Goh, Tiro! Riep ze boos uit, niet tegen zijn broekspijpen plassen hoor!

Stouterd! Ze rukte wat aan het miniriempje.

Nou, ze gaf de Teacher een kaartje met haar telefoonnummer, dan kom je toch eens langs?

Jij mag wel gratis, ik vond je ook wel een lekker ding!

Giegelend liep ze weg, heupwiegend, de volmaakte wulpse vrouwe, met rondingen waar elke man van ligt te kwijlen voor het slapen gaan, in het donker van zijn eenzame bedje.

Oh ja, ze keek achterom. Ik heet geen Carlijn meer hoor!

Ik heet nu ‘’Secretia”, je weet wel waarom denk ik, en ze gaf hem een bijzonder opwindende knipoog.

Hij zag haar gaan, ja….de cursus had gewerkt, maar niet voor hem zelf.

Zou hij bij haar langs gaan?

Hij dacht van wel.

Hij dacht van wel, en langzaam liep hij verder met zijn handen in zijn jaszakken.

Het begon te regenen.

Door AngelWings

Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de hosting van de website te ondersteunen