Korte VerhalenVisionair

Het consultatiebureau

Featured Image

Vitamine B12 injectie

Het consultatiebureau

Het consultatie bureau opende de deuren, het kraakte tijdens het opengaan en de oude dame die de boel mocht openen kraakte al niet veel minder. De bestelbus stond voor en de chauffeur liep even later naar binnen en legde het koffertje met de vaccins voor die dag, in de hal op een tafeltje. ‘’Zo’’, zei hij opgewekt, ‘daar zijn we weer, ben net fris uit het medicijnvat gestapt. Kreeg niet eens koffie Nel, hoe vind je dat nou?’’ knipoogde hij. M.a.w of ze nog een bakkie voor hem had.Nu dat had ze natuurlijk wel. Al kakelend liep Nel voor hem uit, en hij nam het er ff van, even wakker worden noemde hij dat. De eerste moeders met hun baby’s kwamen al binnen. Gooiden het jonge grut op de plastic uitkleedmat alsof ze al op judo gingen hé? Ontkleden hierna hun baby’s die daarna vernikkelend van de kou, in hun nakie een uur op de kinderarts moesten wachten. Tjah, dat ze hierdoor wat last kregen van luchtweginfecties? Kon die arts niet bommen, want ze werden er goed voor betaald.
Doc Els, een blonde lesbienne , opende de deur voor de eerste moeder en haar baby.
‘Kom maar binnen’ ; zei ze vriendelijk. Nu had Els een zeer vervelende nacht achter de rug, want vriendin Marijke wilde niet meewerken aan een sm-actie harerzijds en zodoende had doc Els de pee in, ze was zogezegd niet te pruimen vandaag!

Dokter Els onderzocht het stinkende kind voor haar op het matje, die van de zenuwen in zijn luier had gescheten, met zogenaamd geduld, maar van binnen was Docje Els echt niet zo geduldig gestemd.
Ze kneep de baby eens flink in zijn armpje, toen moeders eventjes de andere kant opkeek. Zo dat voelde weer fijn aan, toen ze het geschreeuw van de baby aanhoorde, hèhè.. Doc Els fleurde er weer helemaal van op.
Dokter Els opende het koffertje met de aangekomen spuiterij, en koos een “Goeie”! Dit keer kwam mevrouw er goed vanaf. Ze zag er wel leuk uit nml…had een man die werkte en was dus best wel oké voor deze maatschappij. Dokter Els spoot genotzuchtig de inhoud van de spuit in de baby en eerlijk waar, dokter Els kreeg zowaar, bijna een orgastische reactie op de schreeuw die het kind gaf.
Zo dat was klaar. Dokter Els keek in haar map.

De geheime regeringsmap.

Vandaag kwamen er drie moeders die de pineut waren zogezegd, niks aan te doen, dacht  Els met een sinistere glimlach om haar smalle lippen.

De ene vrouw had een werkeloze partner…enne…dat moesten ze hier niet, ZE….de Undercover geheime dienst van gezondheidszaken…enzoow..Een soort van MIB oid
Niet echt de MIB natuurlijk, maar wat anders..maar wat precies wist Els niet natuurlijk, maar ze kon er fijn van op vakantie en nu hield Marijke veel van vakanties, dus had ze enige keus?
Neen!

Lees dit ook eens:  Voorbij

Hmm die andere moeder was  een alleenstaande moeder ze had geen partner…dat kon allemaal niet in deze maatschappij…en wat moest er worden van zo’n kind? Nee, dokter Els had geen gevoelens voor haar medemens, daarom was ze immers ook aangenomen. Zo ging dat nml daar. Toen de betreffende moeder nr 1 aan de beurt was zag Els een schattige baby, mooi kind gaf ze toe, zekers… een beetje spijtig wel spoot ze de spuit leeg in het armpje van het jochie

De zg inenting…tegen ziektes enzo, maar ja.. Het kind keek haar aan met mooie lichtbruine ogen, de onschuld…dacht Els nog. Ze haalde de spuit uit zijn armpje en wreef nadenkend met een watje het wondje schoon en droog, het kind huilde niet eens, bizar, dacht dokter Els nog. En ze liep terug naar het bureau, waarna de moeder zich weer mocht ontfermen over het kind. In het dossier stond:

Gepland systeem;

Leukemiecellen high risk- werking na anderhalf jaar optimaal

Baaryerd

Els zette een handtekening onder het formulier.

Toen de andere moeder aan de beurt was, met een schattig kindje, met lieve kuiltjes in de wangetjes, zag dokter Els hoe zwaar vermoeid de alleenstaande moeder was, ach dacht ze, dat zal niet lang meer duren meid. Ze spoot de zg inentingsstoffen in de mollige baby arm waarop het kind begon te krijsen als een mager speenvarken.

Oei, dacht dokter Els, ze kreeg zowaar nog hoofdpijn van al dat gekrijs. Ze tekende even later weer het dossier af:

Voldaan

dr. Els van Schuinhouten

Het kind had de Meningitis injectie gehad.

Dokter Els groette de moeder vriendelijk en riep voor de volgende wachtende moeder.

”Komt u maar binnen mevrouw”!

Een blonde jonge meid kwam binnen, erg jong een kind gekregen, waren altijd interessante objecten die kids van ze, want waren die nu beter bestand tegen ziekten of juist minder? Dat was de vraag nml.

Dokter Els pakte de derde injectie en ze spoot het kind vol met diabetes cellen. Jaja, het consultatiebureau is er voor u, maar is het heus?

Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de hosting van de website te ondersteunen