Korte Verhalen

Er was iets

Featured Image

Er was iets

Photobucket

Er was iets, Antonio zag het aan haar blik. De manier waarop zij liep, ze was zo overdreven vrouwelijk.
Ze zat nu aan de bar en dronk een cocktail. Haar blikken gleden verleidelijk door de discotheek, de lichten toverden allerlei kleuren op haar prachtige lange lokken. En haar kokerrokje strak om haar lange stelten heen, had een zijsplit die half geopend een deel liet zien van haar dijbeen.
Traag, nam zij het cocktailstaafje tussen haar felrood gestifte lippen, en nam de olijf tussen haar witte tanden, ze ontving zijn blik en haar ene mondhoek trok wat omhoog, als in een glimlach, onderwijl de olijf tussen haar tanden houdend. Een vette knipoog was als een dankbericht voor de bewonderende blikken van Antonio, die inmiddels ongemakkelijk op de barkruk zat. Antonio glimlachte schaapachtig terug. Verlegen keek hij de andere kant op. Ze was echt fascinerend mooi, maar iets klopte niet. Maar hij kon er de vinger niet opleggen. De mooie dame aan de bar, stond op bij een flitsend nummer, en begon erotisch te dansen, vlak langs hem heen, liep ze, en wreef haar lichaam tegen zijn knieën, en hand die op zijn ene knie lag. Antonio schrok en werd rood tot achter zijn oren, zo een mooie dame had hij nog nooit gehad, laat staan aandacht van gekregen. Het zweet brak hem letterlijk uit, en ze lachte, en kirde een hoog geluidje dat hoorbaar was boven de muziek uit. Ze rook heerlijk, een beetje muskusachtig, warm en zacht tegelijk. Antonio voelde zich opgewonden worden. Zijn hand was langs haar panty gegleden. Hij had het er warm van gekregen. Ze danste en wreef tegen hem aan daar langs de bar. Antonio wist niet waar hij kijken moest.
Haar lange lokken vielen over haar borsten heen, prachtige rode lokken waar je zo in weg wilde duiken, zo glanzend zacht aanlokkelijk. Ze gleed met haar ene hand met lange knalrood gelakte nagels door zijn zwarte haardos. Ze zei niets, dat was best opwindend vond Antonio.
Ze wenkte met haar lange roodgelakte vingers naar hem, Kom…leek ze te zeggen, kom…en ze danste naar achteren. Hij moest meekomen dat was wel duidelijk. Wat wilde ze nu van hem?
Antonio had hem flink hard in zijn broek. Hij stond op en betaalde aan de bar. En liep naar achteren, naar de toiletten. Daar stond ze in een hoek. Kom wenkte ze weer en ze kirde weer die hoge verlokkende lach. Het steeg Antonio naar zijn hoofd. Wat een pracht vrouw. Ze trok hem de dames toiletten in. Ze duwde haar borsten tegen zijn borst aan, en hijgde lichtelijk in zijn oor. Ze trok zijn hoofd opzij en ze beet hem zachtjes in zijn nek. Antonio was zwaar opgewonden.
Ze rook zo zalig. Hij voelde hoe zeaan zijn broekriem trok, en zijn knoop lostrok van zijn jeans.
Haar hand gleed in zijn broek en nam zijn penis in haar hand, goedkeurend mompelde ze in zijn oor. Ze dook onderuit en nam hem in haar knalrood gestifte lippen. Antonio had het gevoel dat hij niet meer kon ademhalen. Ze kon het goed, nog nooit had een vrouw hem zo goed…hij kreunde en spande zijn rug. Hij stond op springen. Uiteindelijk slikte ze en likte ze haar knalrood gestifte lippen af. Een vette knipoog was haar dank voor zijn zaad. Alsof het één of ander medicijn betrof. Antonio voelde zich slap op zijn benen. Hij greep haar bij haar stevige schouders, en trok haar omhoog. Dank je, mompelde hij in haar prachtige rode lokken. En hij betaste haar stevige borsten, waren die wel echt vroeg hij zich af?
Groot en rond als een voetbal stonden ze parmantig en stevig omhoog. Flink groot waren ze ook nog, hij opende haar blouse en knabbelde aan haar tepels. Prachtig was ze, wat een vrouw, flitste het door zijn hoofd. Zijn hand gleed langs de band van haar kokerrokje. Hij wilde….maar haar hand hield hem tegen.
Hij keek haar plotseling aan en zag in haar ogen een blik die hij niet kon thuisbrengen.
Eindelijk sprak ze tegen hem, haar stem was zwaar en mannelijk, ze zei dat een fantasie dit ook maar moest blijven. Dat zij het hier maar beter bij kon laten. Een vette knipoog en met een hoog kirrend lachje verdween de schone ”dame” in het donker van de nacht. En Antonio bleef achter, verward, geschokt en toch ook zo intens bevredigd.

Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de hosting van de website te ondersteunen