Gedichten

Als je er nog ergens bent…

Featured Image

 

July 13th, 2010

 Als je er nog ergens bent…

Mam
Als je er nog ergens bent
Kun je mij dan horen
Ze zeggen dat het wendt
Maar ik voel me nog zo verloren

Het gemis gaat nooit meer voorbij
Wat men er ook over zegt
De band tussen jou en mij
Was gewoon te hecht

Ik wil je zo graag zeggen
Hoeveel ik van je hou
Zoveel nog uit te leggen
Er is enkel rouw

Mam
Als je er nog ergens bent
En je mij kunt horen
Weet dan dat het nooit wendt
Dat ik jou ben verloren

Je dochter
AngelWings

Lees dit ook eens:  Wantrouwen
Laat meer zien

Gerelateerde verhalen

Bekijk ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline